ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Geslaagde jubilarissenavond [update: foto's & video's]

Verhoeven oorkondeAfgelopen vrijdagavond 20 november vond in het UDI-clubhuis aan de Parklaan de jaarlijkse huldiging van de jubilarissen plaats. Maar liefst 22 leden werden die avond in het zonnetje gezet, een record aantal voor de vereniging.

Middels een presentatie met woord en beeld werden  de jubilarissen aan de vele aanwezigen voorgesteld. Veel aandacht was er voor Nol Verhoeven (91), die het eerste lid van UDI'19 werd, die maar liefst 70 jaar onafgebroken lid is van de vereniging.

Ook veel mooie woorden waren er voor de twee gouden jubilarissen; Theo van de Donk en Bart van Hurne. Daarna was het de beurt aan de 40 jarige jubilarissen; Minus van Eijl, Jan Donkers, Wim de Goeij, Frans Mikkers, Twan van Zutphen en René van de Spank.

Als laatste kwamen de zilveren jubilarissen aan bod. Fons Boekelder, Frans Geerings, André Basten, Leo de Groot, Wil Tjeertes, Ad Tiebosch, Piet Jurjus, Joost van den Tillaar, Tijs Kuijpers, Jelle Bertrums, Willem Bredewoud, Mari Verhofstad en Albert van Dijk genoten van de presentatie over hun '25 jaar bij UDI'19'.

Veel jubilarissen hebben een waslijst van verdiensten voor de vereniging op hun naam staan en daarom was het fijn dat UDI'19 deze supervrijwilligers deze avond kon huldigen.

Na afloop van het officiële gedeelte volgde een drukke receptie, waarna het nog uren gezellig druk bleef in het clubhuis.

jubilarissen 2015Jubilarissen 'proficiat' met jullie UDI'19 jubileum!

 

Op vrijdagavond 20 november vond in het UDI-clubhuis aan de Parklaan de jaarlijkse huldiging van de jubilarissen plaats....

Posted by rksv UDI'19/Beter Bed on zondag 22 november 2015

Video's

 
 
 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.